Jump to content

Djokatana

Regular Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Noble Beginner

Profile Information

  • First Name
    Djoka
  • Last Name
    Bonvivan
  • Location
    Belgrade

Cinema 4D Information

  • C4D Version
    19.053 Studio
  1. Hello. Can anybody help me figure this out. I'm trying to control the start of a material animation using the plane effector. So like you would do with time offset for the animated object inside a cloner, but for the applied material, in order to get a smoother transition between materials, with maybe some turbulence noise effect or something. So in other words, I would like to get a custom animation change from one color to another in the material tab, and than control the start of the transition on each clone individualy using effectors. I'm sorry for the newbie question, but i cannot figure this out. Maybe an entirely different approach is needed. I beleve you can do this with volumes in r20, but im using r19.
  2. That's it! THANK YOU!! What a simple mistake.. You saved me a lot of time and nerves. All the best. đ
  3. So I'm following along Toby Pitman's great MILG1 tutorials on modeling. And just when i tought i had it figured out.. i cant solid bevel edges anymore. The solid bevel of the edges works fine until i do the second extrusion. After that it blocks, and if i do a chamfer bevel the normals mess up and everything goes its separate side. Now, this method works in the tutorials, and it worked for me, until this specific mesh. Is it a problem with the inner extrude and something I'm doing, or with the second extrusion? I dont know, but I've been trying to figure this out for two long days and i just can't. So please help. https://imgur.com/BTIjfWy Here are the snapshots of the model. And im also attaching the project file. Regards problem CANT BEVEL.c4d
×
×
  • Create New...